8 komentara

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Eselamualejkum werahmetullahi weberekatuhu,ovo sto sve radite,i sto ste uradili je zaista divno.Sej prf Adnan tako ljepo i ragovjetno pokazuje i objasnjava.Ovo ja Kazem da je nemjerljivo,i meni se istinska zelja pojavila da ucim arapski.Kao sto je rekao uvazeni sejh Adnan treba biti ustrajan i toje osnov za svaki posao.Molim dragog Allaha da vas sve koji ucestvujete u ovome neprocjenjivo dobrom hajirli projrktu,da vam Allah podari neiscrpnu snagu i nspiraciju za ovaj veliki projekt.

    • Esselamu alejkum, brate Feride. Allah ti dao svaki hajr za riječi podrške. Molim Allaha da nam da ustrajnosti i poveća naše znanje.
      Amin

  • MasAllah, Allahume barik… Allah vam dao svako dobro i podario svaki hair. Zaista prelijepo i zaista puno olaksano za one koje ne mogu doci direktno u Zenicu na predavanja. Allah vas ucvrstio i uveo i Dzennet Firdevs bez polaganja racuna. Volim te sejh Adnane radi Allaha.

  • Esselamu alejkum poštovani šejh,
    kako preporučujete učenje arapskog jezika? Da li da prilikom slušanja zapisujemo, pa onda da prepišemo posebno pravila, i posebno riječi, pa da ih pamtimo, ili? Allah vam dao svako dobro.

    • Smatram da je zapisivanje tokom časa neminovno zato što se lekcije nadovezuju jedna na drugu. U isto vrijeme, sve što se zapiše treba i pamtiti jer samo tako se mogu naučiti pravila arapskog jezika i razumjeti arapski jezik.

  • Selam alejkum,

    Allah Vam svako dobro dao!

    Imam nijjet poceti sa ucenjem arapskog koristeci se ovim kursem.

    Zanima me da li ima potreba da knjiga bude u boji, ili je dovoljno da isprintam crno-bijelu (radi cijene printanja)?

    • Knjiga ne mora biti u boji. Sasvim dovoljno je da knjiga bude crno-bijela. Ako već negdje bude trebala lekcija u boji, može se koristiti knjiga u pdf formatu koja je u boji. Allah Vam dao svaki hajr i povećao Vaše znanje.

Adnan Mrkonjić

Kontaktirajte nas

Ako imate neko pitanje, nešto vam nije jasno, imate neki prijedlog, kritiku ili pohvalu, slobodno nam se javite na email klikom ili dodirom na dugme ispod.